Over Marike

Ik ben een jongste dochter, betrokken zus, toffe tante, grappige echtgenote, knuffelige kateigenaresse, geordende wereldreiziger. Nieuwsgierig naar menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft onder andere geleid tot het afronden van de opleiding hbo-pedagogiek en OMNI-hypnotherapie.

Ik ben getrouwd met Patrick, mijn grote liefde. Ook mijn sparringpartner, klankbord, kickbokscoach en inspirator. Samen wonen we in een zelfgebouwde loft met twee maine coons (katten). Hier kom ik thuis, vind ik rust en ontmoet ik vrienden. We gaan graag op reis en genieten van het onderweg zijn.. New York, Lapland, Ibiza en Parijs zijn plekken waar we graag komen. Ik hou van sushi, pizza en vanille milkshakes, zon en strand. Ik kijk graag naar Scandinavische detective series, filmpjes met bloopers vind ik grappig en documentaires over de meest uiteenlopende onderwerpen vind ik interessant. Af en toe stap ik in een ijsbad na een training bij Wim Hof.

Als hypnotherapeut neem ik mijzelf en mijn ervaringen mee in mijn werk. Door een continue nieuwsgierigheid en een basale overtuiging dat Liefde de basis is in dit leven, is mijn zoektocht naar bevrijding van lijden gevormd. Hier heb ik persoonlijke en professionele ervaring opgedaan zoals het begeleiden en coachen van anderen, deelnemen aan en begeleiden van Ayahuasca ceremonies (plantmedicijn), begeleiden van kinderen en gezinnen met een ziek of gehandicapt kind.

Ik geloof in de kracht van Liefde, dit loopt als een rode draad door mijn leven en dus ook door mijn werk.

Informeer naar de mogelijkheden voor jou..

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring