Hypnotherapie

Hypnotherapie is een behandelvorm waarbij iemand in een staat van ontspanning wordt gebracht waardoor het mogelijk wordt “in de machinekamer van gedrag” te komen. Hier worden onderdelen schoongemaakt of vervangen zodat de motor die ons gedrag aandrijft weer gezond draait.

In praktische zin worden oude en ongewenste patronen omgebogen naar gezonde en wenselijke patronen die een positief effect hebben op onze staat van zijn en het gedrag dat hieruit voortvloeit.

Ons verleden heeft invloed op ons gedrag en gevoel nu. Dit uit zich op gebieden als relaties, werk, onze levensstijl en onze fysieke / mentale gezondheid. Hypnose zet in op een laag onder het bewustzijn, “het onderbewustzijn”, om ons leven prettiger te maken. Ballast uit het verleden wordt losgelaten. Hypnose draagt bij aan een vrijer leven.

Hypnotherapie is een bewezen behandelvorm en wordt in ziekenhuizen en door therapeuten toegepast. 

Onze aandacht richt zich op het vaststellen van de (emotionele) blokkade. Dit brengen we samen in beeld. In hypnose buigen we dit om zodat er vrijheid ontstaat. In de “machinekamer van ons gedrag”.

Tijdens de hypnose begeleid ik je maar behoud jij controle.

Informeer naar de mogelijkheden voor jou..

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring